PROPOZYCJA I Cena - 60 zł/os
Zupa: zupa rybna z grzankami Danie główne: tradycyjny karp z patelni, ziemniaki puree, kapusta z grochem, kompot z suszu owocowego Deser: kołocz z makiem, kołocz z serem - 2 szt/osobę Napoje: kawa, herbata w termosac
|
PROPOZYCJA II Cena - 66 zł/os
Zupa: zupa grzybowa z makaronem Danie główne: łosoś w sosie szpinakowym, ziemniaki puree, surówka z białej kapusty z marchewką, kompot z suszu owocowego Deser: kołocz z makiem, kołocz z serem - 2 szt/osobę Napoje: kawa, herbata w termosach
|
PROPOZYCJA III Cena - 66 zł/os
Zupa: barszcz czerwony z uszkami Danie główne: polędwica z dorsza w sosie cytrynowym , ziemniaki opiekane, surówka z selera z orzechami,kompot z suszu owocowego Deser: kołocz z makiem, kołocz z serem - 2 szt/osobę Napoje: kawa, herbata w termosach
|
W cenie: świąteczny wystrój stołu, opłatek dla uczestników spotkania dodatkowo makówki 5 zł/osobę |
W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących oferty wigilijnej i rezerwacji prosimy o kontakt: + 48 32 733 00 94 + 48 783 824 893 e-mail: winnerbar@winnerbar.pl |